Landhoeve Zwieseborg: bijzonder welkom

Even uitpuffen op het terras. Een uurtje spelen op het erf. Lekker eten in ons restaurant, een nacht heerlijk slapen of een weekje kamperen.

Landhoeve Zwieseborg is een plek waar mensen samen kunnen recreëren, overnachten, vakantievieren én werken. Een ontmoetingsplek voor iedereen.

U bent bijzonder welkom!

Laatste nieuws

Paasbrunch

20 februari 2018

Paasbrunch

Lezen

beoordelingsscore

Booking.

com

8,9

Reserveren

 

Het restaurant en terras van Landhoeve Zwieseborg is een geliefde pleisterplaats voor een kopje koffie of een ijsje, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Bekijk hier het maandmenu en onze lunch- en dinerkaart.

Bij Landhoeve Zwieseborg kunt u ook overnachten: in het hotel, op de camping of in de aangepaste groeps- accommodatie. Heerlijk voor een weekendje weg, een goede nachtrust na een drukke beursdag of een ontspannen vakantie.

Dagje uit? Bij Landhoeve Zwieseborg is altijd wat te doen. Dieren knuffelen bij de kinderboerderij, het Avonrturenpad volgen, de uitkijktoren beklimmen of met een pontje over de Vecht de Loozensche Linie verkennen.

Bijzonder welkom geldt vooral ook voor wie speciale zorg nodig heeft tijdens het verblijf. Landhoeve Zwieseborg heeft hiervoor de middelen én de mensen. Lees meer over onze zorgservice en ondersteuning.