Beleef het Vechtdal!

Beleef het Vechtdal door de rivier De Vecht af te zakken met een volledige verzorgde kanotocht. Onderweg komt u bijzondere flora en fauna tegen en ook aan de inwendige mens is gedacht.

 

Het Retourtje Vecht start bij Landhoeve Zwieseborg waar u in een Canadese kano stapt en in circa 1,5 uur stroomafwaarts richting het Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg peddelt. Hier staat een versnapering voor u klaar en kunt u een kijkje nemen in het natuurcentrum.

Tegen de stroom in terugpeddelen is niet nodig: hiervoor stapt u aan boord van de rondvaartboot Le Bateau de Napoleon, die u in drie kwartier terugbrengt naar Landhoeve Zwieseborg.  Voor onderweg is er voor de kinderen een leuk routeboekje met opdrachten. Bij terugkomst kunt u bij Landhoeve Zwieseborg genieten van een pannenkoek en iets te drinken.

Het Retourtje Vechtdal wordt georganiseerd in de maanden april t/m september en vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

Samengevat:

* Ontvangst/start bij Landhoeve Zwieseborg
* Met de kano richting natuuractiviteitencentrum de Koppel
* Een kijkje nemen bij de Koppel onder het genot van een versnapering
* Retour met Le Bateau de Napoleon naar Landhoeve Zwieseborg
* Afsluiting bij het restaurant van Landhoeve Zwieseborg met pannenkoek en versnapering
* De kano's zijn geschikt voor maximaal 3 personen.
* Periode: april t/m september, bij voldoende deelname

Kosten: 

volwassenen: 20 euro per persoon, kinderen t/m 13 jaar 17,50 euro

Informatie & reservering:

Dit arrangement is een initiatief van vijf lokale organisaties; voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Natuuractiviteitencentrum De Koppel, t. 0523 - 273388 of info@dekoppel.com.