Camping

Net buiten Hardenberg in het schitterende Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg. In en rond de oude boomgaard van de landhoeve zijn 25 ruime kampeerplaatsen aangelegd die van alle gemakken zijn voorzien: water, elektra (10 ampère) en gratis wifi.

Op het terrein is een sanitairgebouw met toiletten en douches, een invalidenbadkamer, wasmachine en droger en een overdekt terras voor de campinggasten. Voor de kinderen zijn er klim- en klautertoestellen, skelters en de kinderboerderij.

Wat de camping extra bijzonder maakt is de combinatiemogelijkheid met de zorgfaciliteiten van Landhoeve Zwieseborg. Want ook voor de camping geldt: iedereen is bijzonder welkom. Heeft één van uw gezinsleden of reisgenoten speciale zorg of verpleging nodig? Dan kunt u een kampeerplek reserveren in combinatie met een zorgkamer in het hotel, inclusief alle benodigde zorg. Zo wordt de vakantie genieten voor iedereen: lekker ontspannen zonder zorgen.

Broodjesservice en ontbijtbuffet

U kunt dagelijks verse broodjes bestellen in het restaurant, welke de volgende ochtend bij uw campingplaats gebracht worden. Liever genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dat kan ook: dagelijks van 8.00 tot 10.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 10.30 uur. Wel graag even vooraf reserveren.

Tarieven

Campingplaats hoogseizoen*  € 22,50 per nacht voor 2 personen
Campingplaats laagseizoen € 19,50 per nacht voor 2 personen
Prijs per extra persoon  €   3,50 per nacht
Seizoensplaats april/mei/juni € 599,00 voor 2 personen
Seizoensplaats september/oktober  € 399,00 voor 2 personen
Ontbijtbuffet   € 12,50 per persoon (vooraf reserveren)

 

*Hoogseizoen: Pasen (14 t/m 17 april), Meivakantie (22 t/m 30 april), Hemelvaart (24 t/m 28 mei), Pinksteren (2 t/m 5 juni) en de maanden juli en augustus. Bij een verblijf vanaf drie weken geldt een korting van 25% op het tarief per nacht.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief gas/licht/water, sanitaire voorzieningen en schoonmaakkosten. Niet inbegrepen: toeristenbelasting á € 0,98 per persoon per nacht.