Expedition Outdoor locatie bij Landhoeve Zwieseborg

In 2016 heeft Landhoeve Zwieseborg het aanbod in buitensportactiviteiten flink uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met Expedition Outdoor. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van buitensportactiviteiten voor camping- en hotelgasten, maar ook voor vriendengroepen, families en scholen.

Expedition Outdoor heeft op de landhoeve de beschikking over een groot terrein, waar verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd en begeleid door hiervoor opgeleide instructeurs.  En het leuke: voor onze locatie bedenkt Expedition Outdoor ook voortdurend activiteiten die geschikt zijn voor mensen met een beperking. Boogschieten, klootschietenl, zelf vuurtjes leren maken, of zelfs tokkelen vanaf de uitkijktoren? Met de professionele begeleiding van de instructeurs beleeft iedereen hier de dag van zijn of haar leven!

Nieuwsgierig naar alle activteiten? Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Familie-, vrienden- en bedrijfsactiviteiten

Daarnaast is het ook mogelijk om een sportieve familie-, vrienden- of bedrijfsactiviteit op de locatie van Landhoeve Zwieseborg te organiseren, al dan niet gecombineerd met de catering van ons restaurant. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden van ons restaurant. Uiteraard kunnen wij de mogelijkheden aanpassen aan uw wensen. Informeer gerust!

Voor meer informatie: www.expeditionoutdoor.nl. Ook verzorgen zij leuke activiteiten voor kinderfeestjes, Samen met hun kunnen wij unieke kinderfeestarrangementen aanbieden waardoor de kinderen een hele middag worden vermaakt terwijl u rustig kunt genieten van een bakje koffie of thee. Met natuurlijk aflsuitend het bekende patatje.