Feesten & trouwen

Op zoek naar een mooie locatie voor een familie- of bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of kraamfeest? Kom eens kijken bij Landhoeve Zwieseborg. De Zwieseborg is de perfecte plek voor kleine partijen én grote feesten. Op het erf en in de directe omgeving is van alles te zien en te doen en dat maakt deze plek ideaal voor jong en oud.

Het Voorhuus is geschikt voor besloten partijen en/of (diner)buffetten. Deze ruimte heeft een eigen terras waar u met uw gezelschap lekker kunt zitten en van waaruit eventuele kleine gasten het erf kunnen verkennen. Wat betreft de catering kunt u alle kanten op: van een hapje en drankje tot high tea/beer/wine arrangementen en van een gezellige barbecue tot compleet buffet of intiem diner. Alles is bespreekbaar.

Trouwlocatie

Landhoeve Zwieseborg is ook een originele locatie om elkaar het ja-woord te geven. Dat kan bijvoorbeeld in de boomgaard, onder de hooikiep of in de hal van ons hotel. Wij helpen u graag bij de organisatie: Van ceremonie, naar champagne, naar receptie, naar diner, naar feest in uw stijl!

Arrangementen

Landhoeve Zwieseborg biedt allerlei arrangementen om uw feest extra luister bij te zetten. Zo kunt u een boottocht over de Vecht maken of de omgeving verkennen per huifkar, snorfiets of lelijke eend. Liever iets sportiefs? De Zwieseborg werkt nauw samen met Expedition Outdoor die voor u en uw gasten leuke activiteiten organiseert rondom de Landhoeve. 

Bij Recreatie -> arrangementen vindt u meer voorbeelden van de mogelijkheden.