Op pad met de huifkar!

Landhoeve Zwieseborg heeft dankzij de Stichting ‘Vrienden van de Zwieseborg’ een comfortabele huifkar beschikbaar voor heerlijke tochten in het mooie Vechtdal.

 

De huifkar is te huur voor verschillende tochten en activiteiten. Zo is er een mooie tocht van 1,5 - 2 uur die via het oude dorpje Gramsbergen naar een stopplaats voert aan de uiterwaarden van De Vecht waar een diversiteit aan watervogels te zien is. Via de Duitse grens en de landerijen van het buurtschap Den Velde wordt u weer teruggebracht naar Landhoeve Zwieseborg.

Heeft u zelf een route in gedachten of wilt u thuis of vanaf een andere opstapplek vertrekken? Dat kan ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de combinaties met andere arrangementen.

De huifkar is inclusief chauffeur te huur voor € 150,00* (1,5 - 2 uur); een extra uur kost € 65,00. Vanwege de veiligheid wordt de kar getrokken door een kleine tractor. Maximaal aantal deelnemers: 24. Ook is onze huifkar rolstoeltoegankelijk; voor een rolstoel houden we circa 2 à 3 plekken aan, afhankelijk van het formaat.
Voor meer informatie en reservering kunt u bellen of mailen: tel. 0524-563200, email: info@zwieseborg.nl.