Over ons

In de zomer van 2007 opende Landhoeve Zwieseborg haar deuren. Na ruim een jaar restaureren en renoveren, is de voormalige monumentale boerderij ‘Zwijse’ uit 1859 veranderd in een prachtig, kleinschalig recreatiecomplex met onder meer een hotel, camping, groepsaccommodatie en restaurant.

En van meet af aan is duidelijk: iedereen is bijzonder welkom. Of u nu een hotelkamer boekt voor een gezinsvakantie of voor een beursbezoek, met de caravan of tent op de camping wilt staan, gezellig komt dineren in het restaurant, een feestje wilt vieren óf gewoon even een kopje koffie komt doen – het kan allemaal. Ook als u of één van uw reisgenoten speciale voorzieningen of extra zorg nodig heeft.

Landhoeve Zwieseborg is één van de weinige vakantieaccommodaties waar mensen met en zonder handicap samen vakantie kunnen vieren. En deze formule blijkt een schot in de roos. Dromen de kinderen van kamperen, maar is één van de ouders  aangewezen op gespecialiseerde zorg? Bij Landhoeve Zwieseborg kunt u een kampeerplaats boeken in combinatie met een hotel(zorg)kamer, aangepaste badkamer en – desgewenst- hulp bij douchen en/of omkleden. Een lekker weekendje weg met uw partner, maar afhankelijk van een rolstoel of andere hulpmiddelen? Onze royale hotelkamers en badkamers zijn doordacht ingericht en ook op het erf, bij de kinderboerderij en in de omgeving van de hoeve kunt u met wielen prima uit de voeten. Ook dialysepatiënten kunnen met een gerust hart genieten van een verblijf bij Landhoeve Zwieseborg; er is een uitstekende samenwerking met het nabijgelegen dialysecentrum Hardenberg, waar onze gasten terecht kunnen voor vakantiedialyse.

Landhoeve Zwieseborg is een plek waar mensen met en zonder beperking samen kunnen recreëren, overnachten, vakantievieren én werken.