Restaurant

Het restaurant van Landhoeve Zwieseborg is een geliefde pleisterplaats voor fietsers en wandelaars in het Vechtdal, vanwege de heerlijke koffie en dito appeltaart. Maar ook voor de lunch of het diner zit u goed: onze keukenbrigade heeft een gevarieerde kaart samengesteld en maken bij de bereiding zoveel mogelijk gebruik van lokale en regionale producten.

 

Bekijk hier onze borrel- en lunchkaart

 

Bekijk hier onze dinerkaart

 

Ook een aanrader: een uitgebreid High Tea of High Wine arrangement voor 19,75 euro per persoon.

Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant en op het terras en hoeven zich geen moment te vervelen: ze kunnen veilig spelen op de speeltoestellen op het erf, rijden op de skelters en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij. Vanaf het terras hebben ouders zicht op het avonturenpad, een speeltoestellencircuit met allerlei hindernissen voor jong en oud. Dit maakt Landhoeve Zwieseborg een geliefde bestemming voor een familieuitje of –feest. Ook leuk: een etentje combineren met een activiteit van Expedition Outdoor of een boot- of huifkartocht. Succes verzekerd.

Ons restaurant is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. U kunt tot 20.00 uur bij ons binnenlopen om te dineren.
(Met uitzondering van zondag 8 april. Deze dag is ons restaurant geopend tot 14.00 uur in verband met een besloten partij.)

Komt u met een groter gezelschap, dan adviseren wij u om vooraf even te reserveren: t. 0524 - 561 461.

Wij hebben hiervoor diverse buffetten samengesteld.

Wilt u informatie over onze mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst? Neem dan van te voren contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat we alle tijd hebben om u te woord te staan. Hieronder kunt u ook uw gegevens achterlaten wij nemen dan contact met u op.