Zorg(service)

Bijzonder welkom geldt vooral ook voor wie speciale zorg nodig heeft tijdens het verblijf. Landhoeve Zwieseborg heeft hiervoor de middelen én de mensen. Van rolstoeltoegankelijke hotel- en badkamers met uitgebreide zorgfaciliteiten tot professionele zorgmedewerkers, die waar nodig 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Een verblijf bij Landhoeve Zwieseborg betekent vooral recreatie en ontspanning voor onze gasten. Voor mensen met een beperking, maar óók voor hun partner, gezinsleden of mantelzorgers. Gezinnen kunnen bij ons samen genieten van een vakantie; in ons hotel dat van alle gemakken is voorzien of in een gecombineerd arrangement met een campingplaats en een zorgkamer. Dat laatste is vooral fijn voor gezinnen waar één van de reisgenoten speciale zorg nodig heeft: overdag samen het plezier van de camping en ’s nachts het gemak en comfort van een hotelkamer.

Daarnaast ontvangen wij bij Landhoeve Zwieseborg ook regelmatig gasten die gedurende de vakantie van hun vaste mantelzorgers bij ons verblijven. Het thuisfront kan met een gerust hart genieten van een eigen vakantie terwijl hun ouder, partner of kind een heerlijke tijd heeft bij Landhoeve Zwieseborg. Onze medewerkers verzorgen en verplegen onder andere gasten met een verstandelijke of meervoudige beperking, Alzheimer, ALS en hart- of CVA-aandoeningen.

Een verblijf op Landhoeve Zwieseborg kan in veel gevallen betaald worden via het PGB. Informeer naar de mogelijkheden bij het steunpunt mantelzorg / informele zorg in uw woonplaats.