Zorgfaciliteiten

Landhoeve Zwieseborg is op het eerste gezicht gewoon een bijzonder sfeervol recreatiebedrijf. Maar wie beter kijkt ziet dat er tot in de kleinste details rekening is gehouden met gasten die minder mobiel zijn en/of speciale zorg nodig hebben.

Dat ziet u aan de brede paden op het terrein die overal rolstoeltoegankelijk zijn. Aan de speeltoestellen op het erf en aan de doordachte inrichting van de ruime hotelkamers en het sanitair. Aan de lift in de uitkijktoren, de bereikbaarheid van het pontje en de vele zitjes die op het erf staan.

Het hotel beschikt over aangepaste kamers, die onder andere voorzien zijn van een hoog-laagbed (waaronder ook een tweepersoons) en royale eigen badkamers. Naast dit eigen sanitair is er ook een speciale badkamer met een aangepast bad en douchebrancard, plafondlift en actieve- of passieve tillift.  En heeft u hulp nodig bij het douchen of aankleden, dan staan onze zorgmedewerkers voor u klaar.  Daarnaast is het mogelijk om de hotelkamer op verzoek aan te sluiten op het uitluistersysteem van de zorgorganisatie Baalderborg Groep, waar Landhoeve Zwieseborg deel van uitmaakt. Mocht u ’s nachts hulp nodig hebben, dan is er altijd iemand paraat. En dat slaapt extra fijn!

Aanvullende hulpmiddelen naast de hierboven genoemde, regelen we natuurlijk graag in overleg met u. Daarnaast kunt u ook onze tandem, rolstoel- of duofiets reserveren en is het op weekbasis mogelijk om een duofiets met ondersteuning of een scootmobiel te huren.

Wilt u meer informatie over de zorgfaciliteiten en/of een zorgkamer boeken? Neemt u dan svp rechtstreeks contact op met onze receptie, dan kunnen we de wensen en mogelijkheden persoonlijk met u doorspreken: t. 0524-563200. U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier:

 

[reservering zorgkamer]